diumenge, 25 de novembre de 2012

Blog (i Reuters i Irish Times)

Darrerament estic poc actiu al blog. La raó principal és el Col·lectiu Emma que, des de la Diada, em dóna una feina descomunal.  I estic encantat, tot i que no sé si és gaire sostenible.

Suposo que ja coneixeu la nova web (veure aquí).  Ha estat gràcies als cracks de Tirabol.  Us demano que, si mai heu de fer una web, els contacteu.  Grans professionals i grans patriotes.

A Emma també hem creat equips per Alemanya, Itàlia i França, i altres "cèl·lules" més petites per altres països i llengües.  Estem actius a Twitter i Facebook, hem tret editorials, respostes públiques...  Tot això no seria possible sense el (gran) suport de molts voluntaris i "amics" i, òbviament, sense tot el que fa JC (a tots els que ens feliciteu pels nostres escrits, sapigueu que és ell).

I un parell de curiositats: he sortit a l'Irish Times explicant que els joves no tenim (o hauria de dir tenen?) "restriccions mentals" per ser independentista i que avui dia trobes independentistes a tot arreu (veure link).  I a Reuters en un article sobre immigrants i fills d'immigrants a favor de la independència (la meva mare és nascuda a Andalusia) on explico que la independència no és contra Espanya ni contra ningú (veure link).  Aquest darrer article és important ja que cal transmetre al món que l'independentisme és un projecte que no exclou a ningú i que Catalunya és un exemple d'integració, i aquí es fa a través de Reuters, que arriba a tot el món i que molts mitjans ho reprodueixen totalment.

P.D. També escric poc al blog perquè estic (intentant) escriure un llibre sobre l'economia catalana.  Massa coses, a risc de no fer del tot bé cap d'elles...