dijous, 7 de juny de 2012

Iniciativa molt interessant: la revista Addenda dels estudiants de la UPF

Els estudiants de la UPF tenen una iniciativa molt interessant: la revista Addenda.
Addenda es una publicació acadèmica de contingut jurídic i econòmic gestionada íntegrament per estudiants de grau, màster i doctorat de la Universitat Pompeu Fabra. 
Addenda pretén ser un primer esglaó que serveixi de plataforma pels estudiants al món de la recerca. L’objectiu és fomentar l’estudi crític i reflexiu a través de l’elaboració de notes relacionades amb els coneixements adquirits en els diferents estudis. 
La revista Addenda està inspirada (entre altres) en la revista estudiantil de la Law School de la Universitat de Yale, fundada l'any 1891, que avui és una de les publicacions jurídiques més reputades del món.

Acaben de treure un nou número (el quart) amb articles força interessants, com el possible biaix de la realitat econòmica dels catalans o una anàlisi econòmica del tamany de les famílies.

M'agrada Addenda per moltes raons: perquè és una iniciativa dels estudiants, per la gran qualitat dels seus escrits, i perquè promou la recerca.  De fet recomano a les empreses que volen contractar a estudiants de la UPF que mirin qui ha escrit algun article o participa en el projecte: és un signe de qualitat, compromís i capacitat de treball.  I recomano també als estudiants de la UPF que intentin publicar-hi algun article (amb l'avís de que els criteris de selecció i revisió són molt estrictes).

Podeu anar a la revista clickant aquí.