dimecres, 25 de gener de 2012

Blog recomanat: Pompeunomics

M'agrada molt donar classes a la Pompeu: vaig molt molt apretat de feina durant uns mesos però m'ho passo molt bé.

Una de les majors satisfaccions és la relació que mantinc amb alumnes i, sobretot, antics alumnes, com amb els del Pompeu Finance Club (link al web i grup del facebook).

A través també d'un antic estudiant (@ambrosio_alex) he descobert un nou blog que fan els estudiants: Pompeunomics
Pompeunomics és un bloc creat per un grup d’estudiants d’Administració i Direcció d’Empreses i Economia de la Universitat Pompeu Fabra. En ell tractarem diversos temes relacionats amb l’economia i l’empresa amb un enfocament dinàmic i desenfadat per a tots els públics.

També intentarem ensenyar-vos les diverses facetes de l’economia com a ciència que estudia la presa de decisions dels agents i que permet estudiar, no només l’economia, sinó un gran nombre de situacions quotidianes. Aspirem a convertir-nos en un lloc de referència en el que consulteu o discutiu sobre economia, empreses, actualitat i sortiu ben informats i amb una opinió pròpia basada en el coneixement objectiu.
És un blog força interessant i al qual he tingut l'honor (que agraeixo) de que posin una entrevista que em van fer l'any passat dues estudiants per parlar d'emprenedoria.

Doncs això, blog recomanat (i gràcies  per posar l'entrevista!).

P.D. Consell als estudiants: manteniu el contacte amb els vostres professors