dissabte, 14 de maig de 2011

Fons de cohesió per atendre pacients d'altres comunitats i pagar les mesures acordades pel Govern central: 150€ milions, 3 dies d'espoli

El Conseller Boi Ruiz reclama 150€ milions a l'estat pel cost d'atendre a pacients d'altres comunitats autònomes i per fer front a les despeses ocasionades per mesures relatives a la salut aprovades pel Govern central ("La Generalitat reclama a l'Estat 150 milions d'euros que deu al departament de Salut").

El Conseller apela a la "lleialtat institucional". Té sentit, però no crec que entenguin el missatge. És com si un dia per convèncer al meu fill jo apelés a la seva maduresa... tot i que l'Àlex acaba de complir sis anys: ni és madur ni sap el que significa.

I per cert, "lleialtat institucional" per cobrar 150€ milions que representen 3 dies i 3 hores d'espoli (75 hores). No té sentit: ens espolien i ni tan sols ens paguen les engrunes que ens deuen.

P.D. Li acabo de preguntar a l'Àlex què li sembla què vol dir "maduresa": m'ha dit maduixa. Què haurà entès la Ministra Pajín quan el Conseller Ruiz li ha parlat de "lleialtat institucional"?