dissabte, 19 de febrer de 2011

Factures pendents de la Generalitat

A través del Jurista Solvent he rebut les dades de tancament del pressupost del 2010 i de gener del 2011 de la Generalitat. Les analitzaré amb calma a partir de dilluns (o potser no, em posen de mal humor).

Hi ha una dada però que em preocupa i que he mirat ja: la diferència entre les obligacions reconegudes i les obligacions pagades, és a dir, aquella despesa que la Generalitat ha tingut i encara no ha pagat: a 31 de desembre aquest import era de 4.292€ milions (a 30 de novembre era de 3.069€ milions).

Les factures s'acumulen a tot arreu, però el gruix d'aquest import es concentra a Salut (1.215€ milions), Acció Social i Ciutadania (473€ milions), Treball (379€ milions), Universitats (330€ milions) i Educació (282€ milions).

Més enllà dels números, coneixeu algun proveïdor de la Generalitat?

P.D. L'espoli fiscal és de +20.000€ milions a l'any: sense espoli no només no tindríem dèficit públic sinó que els proveïdors cobrarien quan els toca.

2 comentaris:

fem-ho ha dit...

tot començarà a millorar amenaçant amb una declaració unilateral d´independència. Però se n´ha de comançar a parlar desde la politica, i no hi ha voluntat.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

hi estic d'acord!