dissabte, 15 de gener de 2011

Els cracks Torra i Cortada a Estrasburg

Els advocats Quim Torra i Jordi Cortada, més coneguts per les seves activitats com a editor i tenor, han presentat una demanda contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans d’Estrasburg. Aleguen que en el procés hi ha hagut una violació del principi de la imparcialitat judicial, que recull l'article sisè del Conveni Europeu dels Drets Humans, i per tant ha estat un procés il·legítim.

Aquesta acció és molt similar a la que proposava l'amic Josep Pinyol en el seu llibre "Declaració unilateral d'independència", que plantejava internacionalitzar el conflicte català aprofitant la sentència sobre l'Estatut (ell apostava per anar a les Nacions Unides).

Potser alguna pregunta si aquesta acció del Quim i el Jordi serviran de res. Però aquesta no és la pregunta. Ells estan dedicant el seu temps i diners per defensar la dignitat i la independència de Catalunya amb una acció audaç i valenta. La pregunta no és doncs sobre el que ells fan, almenys no és la primera pregunta. La pregunta prèvia és que fas tu per la independència de Catalunya.