diumenge, 24 d’octubre de 2010

Notes aleatòries de la setmana

Tinc ganes de compartir moltes coses però poc temps per escriure. Algunes coses les poso al Facebook però em sembla que a partir d'ara les aniré posant al blog i així em serà més fàcil revisar-ho i recordar-ho de tant en tant.

Algunes notes d'aquesta setmana:
  • Mateo Valero, el megacrack Director del Barcelona Supercomputing Center, explica que treballa 4000 hores a l'any (50 setmanes x 80 hores a la setmana) i que si algú el busca un dissabte a la tarda, que vagi al seu despatx. Lliçó clara: el talent existeix però cal treballar molt dur o, com deia Picasso, "la inspiració existeix però t'ha de trobar pintant". Recordem que darrer exemples d'èxit (des de futbolistes a empresaris, passant per investigadors o escriptors) i sempre hi ha moltes hores de feina, talent... i també una mica de sort
  • L'integrisme neocomunisme no té aturador. No han renegat ni demanat perdó pel seu origen totalitari, i se'ls nota i molt. Critiquen el totalitarisme de dretes (Pinochet) però són comprensius o inclòs defensen el d'esquerres (Castro). Tan les costa denunciar tot tipus de totalitarisme? Són enemics de la llibertat. Ara han posat el crit al cel per la visita del Papa a Barcelona. El Papa té dret a venir i tothom té dret a estar en contra (a mi personalment m'és igual). Però posats a denunciar el que ells anomenen "integrisme religiós", perquè no dediquen la mateixa energia a denunciar el burka, el hijab i els imans que defensen eliminar els drets de les dones?
  • La web sex.com s'ha venut per $13 milions. Per $18 milions es va vendre el domini Internet.com (una web per professionals de la teconologia, no he entès res del que expliquen) i per $10 milions Fund.com, una web sobre inversions (sobre inversions jo recomano Investors Conundrum de Marc Garrigasait) (preus de les webs via Carpe Diem)
  • I una imatge: aquests saben mantenir un secret, no? (via Fail Blog)