dimarts, 13 de juliol de 2010

I ara, què?

Proposta de mínims del Professor Carles Boix ("I ara, què?") per a què ho signin tots els parlamentaris catalans a Catalunya i especialment els que estan a Madrid:

“Davant de la sentència del TC, totes les forces polítiques catalanes es comprometen a votar en contra dels pressupostos generals de l’Estat fins que les Corts d’Espanya no aprovin les següents lleis orgàniques: 1. Una llei orgànica que estableixi un sistema de concert econòmic, idèntic al que tenen el País Basc i Navarra, per regular les relacions fiscals entre Catalunya i l’Estat. 2. Una llei orgànica que delegui la decisió de convocar i organitzar referèdums automàticament en el Parlament de Catalunya. 3. Una llei orgànica que recolli el sistema educatiu integrat vigent a Catalunya avui en dia. Barcelona, juliol de 2010.”

Carles Boix, Ministre d'Exteriors del futur estat català, no?

2 comentaris:

Kefes ha dit...

Alguns homes bons?
Aci tenim alguns dels diputats del PSC, tots amb arrels ben catalanes. ¿No ni ha cap d'entre ells amb la dignitat per donar un cop de puny a la taula davant de l'estafa de l'espanya plural? Tan aferrats estan a la mamella? Tan inutils son que no es veuen capaços de viure de la seva feina? si el psoe els hi fot una cossa al cul.
Ni ha que tenen uns origens profundament catalanistes, se n'en recorden?
D'acord, es van deixar enlluernar per l'espanya plural. Avui el miratge a desaparegut. Que pensen fer amb la desilusió actual?
Alguns poden ser veins vostres, quan els veieu per el barri pregunteu-els-hi si per l'espanya del constitucional valia la pena perdre tants anys i tants esforços:
Joan Canongia i Gerona; Montserrat Colldeforns i Sol; Juan Carlos Corcuera Plaza; Teresa Cunillera i Mestres; Esperança Esteve i Ortega; Daniel Fernández González; Anton Ferré i Fons; Fèlix Larrosa i Piqué; Lluïsa Lizarraga i Gisbert, treballa com a mestra de català.; Manuel Mas i Estela; Sixte Moral i Reixach, militant del Moviment Socialista de Catalunya (MSC) des del 1969, posteriorment milità en diversos grups i partits independentistes, i fou candidat pel Bloc d'Esquerres d'Alliberament Nacional (BEAN) a les eleccions generals espanyoles de 1979. Secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.; Lourdes Muñoz Santamaría; Montserrat Palma i Muñoz; Jordi Pedret i Grenzner, ingressa a Convergència Socialista de Catalunya en 1974 i després passa al PSC-Congrés.; Dolors Puig i Gasol; Joan Ruiz i Carbonell, afiliat al Partit Socialista de Catalunya (Congrés) al 1976; Àlex Sáez i Jubero; Francesc Vallès Vives.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Kefes, tan de bo fessin aquest cop de puny a sobre la taula, però jo tampoc sóc gaire optimista...