dimecres, 16 de juny de 2010

Comissió Millet: tot i de tothom

Tinc dubtes sobre si una comissió d'investigació serveix per alguna cosa, però hauria de servir. Ara tenim comissió sobre Millet i el Palau per investigar el tema de finançament irregular de CDC: perfecte, transparència màxima, posant per davant la veritat i l'interès comú, no?

No ho acabo d'entendre: si hi ha comissió d'investigació, que s'analitzi tot, no? Amb el cas Palau de la Música han fallat moltes coses, CDC té lio (sembla), però altres potser també. En tot cas és igual, si fan la comissió que la facin bé.

Ha sortit el tema de l'Hotel, potser surten altres coses... però només volen investigar el finançament irregular de CDC. És a dir, interès en erosionar CDC, no en saber la veritat. Vergonya: que parlin de tot, d'aquest i d'altres temes, i que surti tot de tothom. Palau, Pretòria i tot plegat: jo i la majoria de ciutadans només volem que se sàpiga la veritat.

I que actuï l'Oficina Antifrau, la justícia, i que qui la faci, la pagui: anant a la presó o assumint les responsabilitats polítqiues corresponents (pot haver casos on no hi hagi hagut delicte però sí negligència o incapacitat).

Algú encara dubta que cal una total regeneració de la política catalana?

2 comentaris:

Miquel ha dit...

Vergonya. La parcialitat absoluta està eliminant qualsevol credibilitat que pugui tenir aquesta comissió d'investigació.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Miquel, estic d'acord, ara, que surti tot i de tothom, en la comissió o en els tribunals, on sigui!