dilluns, 31 de maig de 2010

Megacrack del Màrqueting busca feina

Ei, ajut per ajudar un amic! Un molt bon amic, megacrack del Màrqueting, busca feina. Les credencials, impecables: MBA per ESADE, experiència en multinacionals i en sectors variats, com Internet o restauració, sempre al món del Màrqueting. Ah, i molt bona persona: per poques persones posaria la mà al foc, per ell no ho dubtaria ni un segon.

Si creus que el pots ajudar (per la teva empresa, perquè coneixes un headhunter, perquè saps d’algú que busca un crack amb el seu perfil, o pel que sigui), envia’m un email (salvador.garciaruiz@gmail.com) i et passo les seves dades de contacte o el seu perfil LinkedIn. Ah, i si et conec, crec que els pots ajudar, i encara no t’he trucat, compta que ho faré aviat.

I un vídeo:P.D. De veritat, si l'ajudes amb el que sigui t’estaré molt agraït. I si troba feina gràcies a tu et convido a dinar. I sí, et deuré una big time.

4 comentaris:

Marc-cb ha dit...

Doncs jo trobo que el video aquest de telefònica és un insult per aquell grapat d egent que s'ha quedat sense feina i que no té una xarxa de relacions com la que es mostra a l'anunci. No el veig gaire llunyà als pitjors 'enchufes' de l'era Azanar. Ja me'ls imagino trucant-se amb Telefònica...

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Marc, és una forma de veure-ho que no comparteixo. Tothom té una xarxa de relacions, cadascú al seu nivell. No es tracta de "enchifes", sinó d'ajudar a amics. Tu no faries el mateix per un bon amic teu?

Marc-cb ha dit...

Sí, jo segurament ho faria, el que ja no trobo tan ètic és que una companyia telefònica jugui amb l'efecte de que si la contractes, trobaràs aquesta xarxa. Crec que la pedagogia del networking no pot venir per la salvació d'una companyia telefònica,
En fi, suposo que el que més critico de l'anunci és el seu 'tonillo'...
Fins aviat
marc

yo ha dit...

Penso igual que el Salvador. Encara que a l'anunci aparegui tot molt idílic és una realitat. M'encantaria fer algo més concret pel teu amic però jo no sóc la persona, de totes maneres seguiré la cadena :) Per una altra banda, com experts en mk on line, he vist una nova campanya en català, la d'Aliança, què penseu?

http://www.youtube.com/aliancasalut#p/u/0/TXX59LcCxlA

Salut!