dimecres, 31 de març de 2010

Terribas, Montilla, Iceta i altres (II)

Fa uns dies felicitava a Miquel Iceta per la defensa que feia de "Mónica Terribas, de la desgovernamentalització dels mitjans públics i de la independència dels seus gestors", però em sembla que em vaig precipitar: el dirigent del PSC-PSOE que va insultar a Mónica Terribas ha plegat com a conseller de districte, però continua com a càrrec de confiança socialista com a gerent de l'Institut Metropolità del Taxi (amb sou de +100.000€ inclòs). Més enllà de que no entenc aquesta posició sigui un càrrec polític, per què no el fan plegar? Seria conseqüent amb el que escrivia Iceta, fets i no paraules, i que els fets estiguin d'acord amb les paraules. I coherent amb el feminisme d'aparador que defensen els socialistes, Ministeri d'Igualtat inclòs.
I també seria bo pels taxistes, segur que es mereixen alguna cosa millor.

I per acabar-ho d'arrodonir, el tripartit vol canviar la llei de la CCMA per assegurar que el nou president sigui de la seva corda, canviant unilateralment una llei que s'havia aprovat per ampli consens. CiU també juga a la politització dels mitjans, ara i sempre, però la despolitització dels mitjans era (també) una de les promeses del tripartit.

En fi, jo que fa uns dies felicitava a un socialista, m'he hagut de menjar les meves paraules. I amb l'esperança de que a futur algú defensi i vetlli de veritat des del Parlament i el Govern la independència dels mitjans públics i, ja de pas, racionalitzi (elimini?) les subvencions a mitjans privats.

2 comentaris:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Encara no has après que l'Iceta es el màxim usuari de la dita castellana "Donde dije DIGO, dije DIEGO"?
Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

NO VAN QUEDAR QUE SOCIALISME ES:
LLIBERTAT
PROGRESISME
HONRADESA
IGUALTAT....
PER PETARSE DE RIURE.
JUGANT AMB BCN.