dissabte, 27 de febrer de 2010

Orlando Zapata i els maleïts Saura i Miralles

Un nou pres polític cubà ha mort: Orlando Zapata, després de 86 dies de vaga de fam. L'Orlando estava condemant a 36 anys a la presó. El delicte? Estar contra la dictadura castrista i a favor de la democràcia i els drets humans.


Maleeixo una i mil vegades a tots els còmplices de la dictadura cubana. I no oblidem que tenim dos pro-castristes amb un alt rang institucional: Joan Saura, el Conseller que tot ho espatlla, i Jordi Miralles, que està a la Mesa del Parlament.

Tenint en compte que Saura i Miralles s'han manifestat a favor del règim cubà, ara (ho haurien d'haver fet abans, però mai és tard) s'haurien de retractar, demanar disculpes i denunciar el règim cubà. I, si no ho fan, proposo que el Parlament de Catalunya faci una declaració solemne a favor dels drets humans i reprovi als càrrecs institucionals còmplices de la dictadura cubana.

Ah, i cordó sanitari: no pactar mai mai als còmplices de les violacions dels drets humans i de qualsevol dictadura. Cordó sanitari als feixistes i als comunistes pro-castristes.

I cap més lliçó, Saura i Miralles. Maleïts còmplices de la dictadura cubana, maleïts Saura i Miralles.

P.D. Celebro el post de Raül Romeva condemant la mort d'Orlando Zapata. Comparteixo amb ell que cal denunciar totes les violacions dels drets humans, a Cuba, a Iran, a Guantànamo o a l'estat espanyol. Trobo a faltar que denunciï amb més contundència la dictadura cubana, però ja m'està bé la seva denúncia. Ara espero a Saura i Miralles, que ho facin amb contundència, o que el poble català, a través dels seus representants al Parlament, digui que no ens representen i que ens avergonyeixen. I cordó sanitari.

2 comentaris:

David ha dit...

On són els artistes? On són les cassolades? O és que hi ha morts de primera i de segona categoria?

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Els artistes ja han parlat:

http://salvallibertat.blogspot.com/2010/03/orlando-zapata-delinquent-comu.html