dijous, 4 de febrer de 2010

Enhorabona Oficina Antifrau

Actuació contundent: destituir als administradors de Gramepark, l'empresa pública de Santa Coloma de Gramenet implicada en el cas Pretòria.

Celebro que algú actuï de forma decidida i desacomplexada davant el mal ús de recursos públics o de la manca de cooperació amb investigacions en curs, per no dir enfront la corrupció. No ha de ser Garzón, especialista en investigacions "matusseres", partidistes i esbiaxades qui netegi la corrupció de Catalunya, ho hem de fer des de Catalunya. I curiosament fa uns dies denunciava com CiU i PSC-PSOE es tapen les vergonyes mútuament i deia (amb poc convenciment) que tenia esperances amb l'Oficina Antifrau. Doncs això, collonut.

L'Oficina Antifrau va néixer "capada" per la maniobra del PSC-PSOE, ja que facultava al departament d'Economia i Finances intervenir quan l'Oficina Antifrau investigués a la pròpia Generalitat. Mira, doncs potser això no serà un obstacles, m'havien parlat molt bé del fiscal Martínez Madero, li faig confiança (fins que es demostri el contrari) que actuarà amb contundència quan calgui, peti qui peti.

Doncs això, enhorabona Oficina Antifrau. I canya, molta canya.

3 comentaris:

小小 ha dit...

最敏捷的,未必贏得競賽:最強大的,未必贏得戰爭:時間與機會才是主人 ..................................................

Carles Bassaganya ha dit...

Salva,

com bé saps, el compromís de fer l'oficina antifrau de Catalunya formava part del programa electoral i objectius d'Esquerra Republicana de Catalunya. Ja en la primera legisltura, a finals, es va intentar que quallés però no ha estat fins la segona que el Departament de Governació, va aconseguir aquest part tant laboriós. Vaig ser protagonista del debat que això suscitava en el món local, ja que l'OAF, té facultats per actuar en tot el sector públic de Catalunya i realment les resistències dels dos grans partits (psc i ciu) han estat molt contundents.

Per tant, estic content que deixis per escrit la teva alegria.....

una abraçada,

Carles Bassaganya

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Carles, gràcies per la cunya publicitària :)

Celebro el rol de l'Oficina Antifrau, l'únic però (ja ho deia en un post previ) és que per investigar la Generalitat calgui que hi hagi algú del departament d'Economia i Finances. Dit això, endavant!