divendres, 12 de febrer de 2010

60 km/h, nova idea de bombero: prou!

Nova idea de bombero: volen reduir la velocitat màxima a les rondes a 60 km/h! Feta pels cracks d'Iniciativa a l'Ajuntament de Barcelona (estic rectificant un post anterior on deia que això ho havia proposat el PSC-PSOE: error, disculpes per fer-los responsable d'aquesta absurda mesura, responsables però de pactar amb Iniciativa i de dir que potser apliquen aquesta mesura).

Prou! Maragall (el germà) té raó, estem cansats de Tripartit (a l'Ajuntament de Barcelona hi ha un Tripartit de facto, només cal veure qui aprova els pressupostos i els càrrecs que té Esquerra) i d'idees de bombero. No només espero que aquesta mesura no s'implanti sinó també que el proper Govern de la Generalitat elimini les mesures dels 80 km/h, augmenti la velocitat a les autopistes a 140 km/h, i el proper govern municipal de Barcelona augmenti la velocitat màxima de les rondes a 100 km/h.

Aquests governs, Generalitat i Ajuntament, són un desastre. Objectivament, un desastre.

En fi, prou!

1 comentari:

David ha dit...

Tot i que ja m'he manifestat repetidament en contra d'aquestes restriccions (la darrera ahir mateix) considero que, llevat d'algun tram esporàdic, no es pot anar a 100km/h per les rondes de Barcelona. Ni els carrils tenen l'amplada necessària, ni les incorporacions i sortides estan preparades perquè es vagi a aquesta velocitat.