dijous, 14 de gener de 2010

I si Espanya diu no?

I si Catalunya vol tenir gestionar l’aeroport del Prat i Espanya diu no? I si Catalunya vol tenir seleccions nacionals, convocar un referèndum o recaptar els seus impostos, i Espanya diu no? I si...?

És un bucle infinit que no té solució, o la té, però fora del bucle. Voler, demanar, exigir o negociar amb Espanya no són una opció. Promeses de l’estil “ara reclamarem el concert econòmic” són mentida, impossibles, i només es poden plantejar des del desconeixement o la mala fe (ja no és creïble la visió naïf de creure en una Espanya federal, en un pacte entre iguals entre Catalunya i Espanya).

Estat propi, la solució a totes les demandes impossibles dins d’Espanya. I si Espanya diu no? El problema no és la resposta, el problema és preguntar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Company,

L'enunciat no el trobo correcte. Crec que hauria de dir: Espanya sempre diu no. D'això ja en fa alguns segles. La qüestió és què volem. I pels no indepes (per desconeixement), la raó d'aquesta voluntat. No ho volem per caprici.

En tot cas, em sembla que cada dia que passa està tot més clar: la realitat s'imposa a la contrainformació colonial.

Com més informació veraç més aviat ens descolonitzarem mentalment i, per tant, més aviat aconseguirem LA LLIBERTAT NACIONAL.

Jaume

Anònim ha dit...

怎樣令女性高潮怎樣令男人更愛你多些怎樣令男人想做愛怎樣幫助男性插入怎樣性交怎樣情況下會想做愛怎樣才算完全進入陰道怎樣才能射精怎樣才能令女性有性高潮怎樣才能激起配偶的性興奮怎樣挑逗老公怎樣撫摸乳房怎樣一夜情怎樣令男人興奮怎樣令男人highsogo情色sp7777netspace18top拓網交友top1069拓網交友taiwansextaiwankiss情色taiwankisssxeysxe999sxe888免費sxe888sxe520swx520ss369咆哮影片咆哮摸摸咆嘨小老鼠咪咪情色論壇咪咪性愛咪咪將成人網咪咪圖貼咪咪貼圖區咪咪花園貼咪咪花園咪咪色情网和處女做愛注意事項咆嘯小滑鼠論壇咆嘯小老鼠論壇咆嘯小老鼠

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Jaume, prenc nota de les teves consideracions respecte l'enunciat.

Beuty, no podria estar més d'acord amb el que dius.