dissabte, 26 de desembre de 2009

L'economia catalana l'endemà de la independència (vídeo)

Vídeo de la presentació (jo surto a partir del minut 19)

L'Economia de Catalunya l'endemà de la independència from Ramon Bertolín on Vimeo.

5 comentaris:

Enric I. Canela ha dit...

Salvador,
Si creus que cal que tots els grups independentistes s’uneixin en una sola candidatura al Parlament a les properes eleccions, llegeix el manifest que hi ha en el web: http://sumaindependencia.cat/
No suposa la creació de cap partit polític nou, només és la proposa a tots els partits, grups, entitats o associacions que vulguin la independència per tal que s’uneixin en una gran coalició, només per aquestes properes eleccions.
Aquesta crida busca la concentració del vot independentista, per tal que sigui realment útil.
Si sumem, guanyem !
Moltes gràcies. Si creus que cal fer això signa i ajuda’ns a aconseguir més adhesions al manifest Suma Independència. Es tracta d’un moviment ciutadà unitari i l’adhesió és a títol personal.
Si t’agrada, si us plau, reenvia aquesta informació. Moltes gràcies i que acabis de passar unes bones festes !

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Enric, sí, estic d'acord en que tots els independentistes anem junts, i per això jo i molts independentistes estem a Reagrupament.

El que esteu proposant és el que proposa i defensa Reagrupament i per tant, més que crear una plataforma nova (més divisió), t'animaria a treballar per aquest projectes des de Reagrupament.

Bones festes.

Anònim ha dit...

Salvador felicitats! Ets un excel·lent orador. No t'has plantejat donar classes a la universitat? El nivell del professorat, per desgràcia, és molt baix (estic generalitzant... també hi ha docents molt vàlids).

Xavi

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Xavi, gràcies pel teu missatge! De fet, de "gran" m'agradaria donar classes a la Universitat...

Jordi Benplantat ha dit...

Salvador, tot el que dieu, de les anècdotes del passat d'en Escudé, passant per l'optimisme d'en Carner, fins al teu analisi de viabilitat, estan molt be, pero trobo a faltar que passará a l'economia catalana l'endemà de la independència, com afectarà a les empreses catalanes, i que podem fer ara per a preparar-les.