dijous, 8 d’octubre de 2009

PSC-PSOE watch: la contínua demagògia de Zaragoza i Ferran

M’esgoten i em posen de mal humor. Intento fer l’esforç de no fer cas, però cal fer-ho i denunciar-ho, sobretot perquè potser hi ha algú qui s’ho creu.

José Zaragoza diu que Reagrupament apareix perquè CiU no és alternativa de Govern a la Generalitat. Uffffff. Diu el que pensa, pensa el que diu, o parla simplement per buscar el titular? Reagrupament surt, en gran part, perquè l’Espanya plural, plurinacional i federal/confederal que es defensa des del PSC-PSOE (i també des de CiU) és impossible. És a dir, no és una alternativa al Govern actual, sinó al plantejament unionista majoritari en els partits catalans: canviar Espanya és impossible, més val enfocar-nos en fer el que depèn de nosaltres. I cert, CiU no és una alternativa interessant per molts nosaltres, però la raó principal és perquè en un tema fonamental s’assembla massa al PSC-PSOE.

I Joan Ferran? Doncs res, que està bé que digui el que pensa sense complexos, ja sigui calumniant amb l’expressió de “Bossi català” o denunciant (l’antiga) crosta nacionalista. Quan algú em parla del catalanisme quasi separatista del PSC-PSOE, m’ho posa fàcil: “ves al blog de Joan Ferran (portaveu adjunt del PSC-PSOE al Parlament, poca conya), i jutja tu mateix”.

2 comentaris:

miquelet ha dit...

Catalanisme separatista del PSC??? He he, com el marxisme quasi leninista del PP.

Salut.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Sí, poca conya, hi ha qui justifica el pacte amb el PSC-PSOE pel seu catalanisme extrem...