diumenge, 13 de setembre de 2009

La meva lliçó d'Arenys de Munt: si volem i ens ho currem, podem.
Per cert, a les properes eleccions podrem exercir el dret a l'autodeterminació i podrem votar SÍ a la independència de Catalunya: només haurem de votar Reagrupament.


I endavant amb totes les iniciatives sobiranistes, però no oblidem que aquestes han de tenir un objectiu principal: el Parlament de Catalunya, l'únic que pot fer un acte de sobirania de veritat. I no ens deixem entabanar per aquells que només volen fer actes de sobirania als ajuntaments i al carrer, o pels que de bona fe (o no) pensen i diuen que amb això o amb actes similars ja n'hi ha prou.

Propera estació: Parlament de Catalunya.

Sí!

9 comentaris:

David ha dit...

Si hi ha tanta preocupació per part d'alguns és que un resultat majoritàriament favorable pot ser probable. Ara bé, vols dir que s'està preparat? A mi em dóna la sensació que no.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Mai s'estarà 100% preparat, però això no és raó per no fer-ho, és raó per treballar més per estar preparat (i quan puguem, fer-ho)

miquelet ha dit...

És un primer pas. Ha esta un pas petit però allò important és que hem avançat.

Salut.

Dessmond ha dit...

Un tema no menor és això que dius: si ens ho currem. L'indpendentisme no és gaire "currante". Ha intentat unes dreceres que porten gairebé al desastre el país sencer. Hi ha molt desig d'assolir la independència, però no hi ha model per gestionar el dia després. I ja no parlem de la reconstrucció nacional. De tant pragmàtics que s'han tornat, fins i tot semblen oblidar país que diuen voler alliberar.

Anònim ha dit...

Bona nit Salvador! Et plantejo un tema que em sembla pot tenir molt d'interès (al menys per mí sí que ho té), a fi de que ens donis la teva opinió (si vols i ho consideres oportú).

Hem de donar credibilitat del que diuen en alguns mitjans de comunicació sobre el Sr. Laporta: que “es postula” com un dels pilars del projecte de Reagrupament (com per exemple avui a La vanguardia).

I, en el cas de que sigui certa aquest informació, ho creus encertat?

Gràcies.

J.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Dessmond, hem de currar molt i fer-ho molt bé. I sí, hi ha molts independentistes molt currantes (tot i que potser no aquells als que et refereixes en el teu comentari...)

J., penso que Joan Laporta seria una gran aportació per Reagrupament, a l'igual que molts altres patriotes que volen treballar per la independència de Catalunya. Tant de bo ell i molts altres vinguin a Reagrupament.

David ha dit...

Reformulo la pregunta: vols dir què hi ha algú que s'està preparant? Jo veig molta gent invocant al Comte Arnau, però poques aportacions pràctiques...

Anònim ha dit...

Salvador, gràcies per compartir la teva opinió. Estic d'acord en que en qualsevol projecte "todo suma"... i, en cosnseqüència, el sr. Laporta pot ser una gran aportació (especialment mediàtica) "a l'igual que molts altres". Fins aquí d'acord.

Però el que no tinc tan clar és: fins al punt de donar-li responsabilitats d'entitat... fins al punt de "liderar electoralment el projecte" (segons diu La Vanguardia a Internet)? Uf!!!

J.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

David, des de Reagrupament, modestament, estem treballant en aquesta línia.

J., Reagrupament no és un projecte unipersonal, ni del Carretero ni del Laporta ni de ningú. Ara, cal aprofitar tots els actius possibles per tenir els millors resultats electorals i, això sí, treballar per fer una proposta seriosa, el·laborada i a l'alçada del que demana i necessita el país.