dissabte, 26 de setembre de 2009

Saura i la irresponsabilitat del PSC i Esquerra

Que un nen de set anys no pot conduir un cotxe és obvi. Si ho fa la culpa no és seva sinó dels adults inconscients que li donen les claus i el deixen conduir. Amb Saura passa el mateix: tothom (tothom) sap que Saura és incapaç de moltes coses, entre elles òbviament de liderar els Mossos d'Esquadra, però tot i així el PSC-PSOE i Esquerra van decidir donar-li la Conselleria d'Interior.

Ser tontos o fer-se el tonto. Hi ha qui podria pensar que ho van fer de bona fe, perquè confiaven en les aptituds de Saura, però el cert és que ho van fer (com tothom sap i de fet m’han reconegut diputats dels dos partits) per cremar-lo. Un acte greu, irresponsable, que mereix càstig: amb les coses de menjar no s'hi juga, no es pot donar a Saura la Conselleria d'Interior, com tampoc se li podria donar per exemple la d'Ensenyament.

Saura és un incompetent, un demagog, un incapaç, el pitjor Conseller de la història de Catalunya, d'acord, però la responsabilitat és compartida per aquells que li van donar el poder que té avui. Hi ha molts motius per evitar un Tripartit III però per mi, sens dubte, un dels principals és evitar que Saura tingui mai més cap responsabilitat pública a Catalunya. I els seus deixebles, amb millor presència però amb les mateixes idees de bombero, prejudicis i incompetència, tampoc.

Saura dimissió. Si vols raons pots mirar aquí, aquí i aquí.

1 comentari:

Tresinores ha dit...

efectivament. Pot ser tonto, pero la culopa ´´es del qui el posa.