dissabte, 12 de setembre de 2009

Saura dimissió (+ arguments)

Cada dia que passa és un dia més per a què Saura destrossi el país. Més arguments per a la seva dimissió, que s'afegeixen a "Saura dimissió" i "Saura dimissió (més arguments)"

18) Boicot d'Iniciativa a la cantant Noa per haver criticat aquesta a Hamas (recordem que Saura va participar en una manifestació amb els amics de Hamas). Noa per cert està a favor d'un estat palestí, ha estat crítica moltes vegades amb l'estat d'Israel, i els extremistes israelians (els extrems sempre es toquen) denuncien moltes vegades els seus posicionaments(per cert, llegeix què pensa Noa sense intermediaris). A més Saura, com a responsable de seguretat de l'acte institucional de la Diada, ha permès que als manifestants anti-Noa (aka anti-Israel) situar-se sense problemes al costat de l'escenari

19) Va permetre en primera instància la manifestació de la Falange el mateix dia que es feia el referèndum d'Arenys de Munt. No els podia haver donat permís per qualsevol altre dia? Podem fer una manifestació a les portes dels col·legis electorals a les properes eleccions demanant a la gent que no voti Iniciativa (tot i que com no som ni d'extrema d'esquerra ni d'extrema dreta segurament no ens donaran permís)

20) Segueix intentant confondre als ciutadans dient que si el Tribunal Constitucional retalla l'Estatut s'haurà de reformular el pacte Catalunya-Espanya, quan la realitat és que no existeix cap pacte entre Catalunya i Espanya (Catalunya fa el que li permet Espanya: això no és un pacte ni és res).

Saura ha afirmat que no es tornarà a presentar per Iniciativa a les properes eleccions: no ens podem refiar, encara té un any per seguir destrossant Catalunya i desprestigiant les nostres institucions. A més, ha afirmat que li agradaria continuar sent Conseller d'Interior: és a dir, si pot i el deixen (el deixem, perquè depèn de que els ciutadans el votem), Saura no plega.

Ciutadans de Catalunya, si Saura no plega, fem que plegui. I, sobretot, ni un vot ni una concessió cap a Iniciativa: Saura és el pitjor polític de Catalunya i uns dels pitjors de l'Europa Occidental (tot i que a ell no el preocupa perquè els seus referents són Castro, Chávez i Hamas), però després de Saura venen altres d'Iniciativa amb les seves mateixes capacitats, idees i referents.

Saura, dimissió ara! Saura, deixa la política! Cap concessió cap a Iniciativa!

P.D. Pots donar suport a Saura dimissió a través del Facebook.