dimarts, 1 de setembre de 2009

Moments de qualitat: primer dia a l’escola

Primer dia, nervis, sobretot nosaltres, ells no ho acaben d’entendre. Recordo que el meu pare em va acompanyar cada any el primer dia d’escola, fins a COU. Jo intentaré fer el mateix, per ells i per mi.

Primer deixem l’Àlex. Quan ho fem posa aquesta cara mig seriós-mig trist que de vegades fa d’entrada quan el deixem en algun lloc. Curiós, tan espavilat i tan tímid. La Vinyet estava contenta, li hem dit que anava a l’escola i es pensava que la deixaríem amb l’Àlex, però no, ella va a la guarderia, i allà no hi és ni els pares ni l'Àlex. Ha plorat, com tots els nens petits el primer dia, suposo, però hem trucat més tard i ens han dit que estava jugant. Al sortir al migidia se la veia contenta, i la Sandra (la mestra) li havia fet una cua, m’ha explicat la Rosa. La Vinyet sempre riu. Al vespre, tots dos contents i carinyosos.

Primer dia, per ells i per nosaltres, ha estat molt bé. Ah, i genial que vagin a una escola que comença l’1 de setembre i acaba el 30 de juny, no entenc com és que no ho fan a tot arreu.