dimarts, 29 de setembre de 2009

Candidatures de Reagrupament (II)

Si us plau, mireu amb atenció a dos candidats a la Junta de Rreagrupament que combinen preparació, compromís i no militància prèvia en partits polítics: Xavier Palet i Gabriel Borràs.

Xavier Palet és un metge especialista en gestió hospitalària que ha demostrat una gran capacitat i compromís en l’organització de la 1a Assemblea de Reagrupament. Afable, molt llest i amb les idees clares, no prové de cap partit polític: tant de bo surti escollit, té molt a aportar.

Amb el Gabriel Borràs he coincidit vàries vegades en els darrers anys: m¡ha agradat sempre molt la seva visió i ambició de país i la seva coherència. A l’igual que molts dels candidats a la Junta de Reagrupament, té una gran preparació i una exitosa carrera professional. La seva aportació a la Junta de Reagrupament seria sens dubte molt valuosa.

I no perdeu de vista altra gent, com els líders de Catalunya Estat Lliure, els promotors de la ILP per un referèndum d’autodeterminació que la mesa del Parlament de Catalunya va rebutjar. Es presenten el David Vinyals, el Marc Viñoles, el Roger Granados i l’Ignasi Planas, tots ells procedents de Convergència. És destacable que persones vincules a plataformes o entitats sobiranistes optin per Reagrupmanet. El fet de venir de Convergència enriqueix Reagrupament (a l’igual que ho fan col•lectius provinents d’Esquerra, d’altres partits, o que no han militat enlloc). I la seva experiència activista serà sens dubte de gran vàlua.

En conclusió, persones amb i sense militància política prèvia, a punt per continuar treballant pel projecte de Reagrupament.

Revisa les credencials de tots els candidats, t’ho recomano. Fes-ho anant a Candidatures.

Demà, si puc, més.

2 comentaris:

Elsa ha dit...

Gràcies per les orientacions, Salvador. Sense conèixer ningú, més o menys havia confeccionat la mateixa llista que has dit tu, partint tan sols dels currículums.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

A disposar!