dimarts, 14 de juliol de 2009

PSC-PSOE watch: votar Badia és votar Vidal Quadras

Ja ho vaig dir durant la campanya, queda confirmat ara: després d’amenaçar-nos que si no votàvem al PSC-PSOE de Badia i de la la crack Magdalena Álvarez la pitjor dreta (foto de Vidal-Quadras!) manaria a Europa, Badia i companyia tornen a votar Vidal-Quadras com a vicepresident del Parlament Europeu. Teatre de campanya, una vegada més. Altres virtuts no, però previsibles sí que ho són: votar Badia ha suposat votar Vidal-Quadras.

Per cert, tornaran. En les properes eleccions diran que la dreta és un desastre, espanyolista i insolidària, i que els hem de votar a ells. I, no sé per què, molta gent s'ho creurà, o no s'ho creurà, però ja els està bé.

Sento algú que riu, em sembla que ve de Nicaragua.

Un gran repte, el gran repte, és desenmascarar el PSC-PSOE.

7 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

I si el tripartit no suma ja ho intentaran a Catalunya, anar de la maneta els agrada molt últimament i no dubtaran en repetir la fórmula d'Euskadi a Catalunya.

Jaume d'Escriu ha dit...

En Tremosa també votarà a en Vidal Quadras oi?

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Adrià, està clar que el PSC-PSOE, quan pot, pacta amb el PP, també a Catalunya, com pel Castell de Montjuïc.

Jaume, no ho sé. He llegit que sói ho ha fet a http://www.directe.cat/article/ramon-tremosa-tambe-vota-pp-a-europa-15482 però ho vull confirmar, em sorprendria molt. Ara, si ho ha fet...

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb el post. I si el Tremosa ho ha fet caldrà dir-li el nom del porc, però no podrem afegir-hi l'agravant de traidoria, ell mai va dir que no ho faria.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

No posem la vena davant la ferida...

don-aire ha dit...

Saps que això que publiques és mentida?. I si contrastes la informació?

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Don-aire, gràcies pel teu comentari. M'havia fet difusió d'una notícia (veure link), però veig en el teu blog i en el de Maria Badia que NO va votar Vidal-Quadras.

Es podrien discutir matisos, com el pacte socialistes i populars a la mesa del Parlament Europeu (que inclou una vice-presidència per Badia) o la realitat que quan cal el PSC-PSOE i el PP sempre acaben votant junts, però això no treu el tema de fons: Maria Badia no va votar Vidal Quadras.

Gràcies per la informació.