dissabte, 30 de maig de 2009

PSC-PSOE watch: la hipocresia dels paraïsos fiscals

Estic cansat del doble llenguatge dels polítics, de dir una cosa o fer una altra, de dir o fer coses diferents en funció del públic o Parlament.  En fi, des d'aquest humil bloc vull denunciar aquests fets.

Comencem pel PSC-PSOE amb aquesta campanya electoral, que dóna per molt: afirma (i publicita) que vol acabar amb els paraïsos fiscals, i en fa bandera.  Associa fins i tot paraïsos fiscals a la dreta (com tots els mals d'aquest món).  En paral·lel, però, l'any passat el govern espanyol va aprovar un decret que permet vendre deute de l'estat a paraïsos fiscals sense que s'hagi de declarar la indentitat del que la compra, afavorint l'opacitat fiscal.  Això ha estat denunciat fins i tot per l'Organització Professional d'Inspectors d'Hisenda de l'Estat.  És a dir, diu que farà a Europa el contrari del que fa a Espanya.  Segur?  S'hi val tot en una campanya electoral?

Ja sabem que no ens podem refiar del PSC-PSOE.  En això, tampoc.

1 comentari:

Miquel ha dit...

Ah, els eufemismes... Una de les eines més utilitzades per la classe política. Tot allò que sigui posar filtres a les coses evitant-ne la trasparència del missatge que es transmet, ajuda a que al final del dia els que manen no hagin de donar tantes explicacions.