dimecres, 27 de maig de 2009

El PSC-PSOE se’n riu de nosaltres

No hi ha res que em faci més ràbia que em prenguin per tonto o que em parlin amb falsa autoritat moral o intel•lectual. Per això estic indignat (una altra vegada, però cada vegada més) amb tot el que està dient el PSC-PSOE en aquesta campanya electoral. Diuen que si no hi anem, ells (el PP) torna. Recordem tots els incompliments de ZP i el seu eslògan “si guanya ZP guanya Catalunya”? Què ha guanyat Catalunya? No sé què és millor, que et robin i t’escupin a la cara o que et robin i et facin bona cara: almenys en el primer cas no tens dubtes que van a per tu, en el segon et diran que podia haver estat pitjor, que en veritat t’estimen molt o que no hi ha per tant (diferències de formes, però no de fons).

Contraposen Maria Badia amb Vidal Quadras. I Maleni, que per cert va per davant de la llista que Maria Badia? Votar PSC és votar Maleni, la de “antes partía que doblá”, la crack de les infraestructures. Votar PSC és votar PSOE, un xec en blanc per donar arguments que Catalunya es deixa maltractar perquè mai no reacciona. Diu Badia que ella ha fet tot el possible pel català a Europa. Però qui era el President del Parlament Europeu, que va tenir tolerància 0 amb el català? Josep Borrell, company de partit de Badia.

Si tu no hi vas ells tornen, diu el PSC-PSOE: triar entre el mal i el pitjor. Però és que el PSC-PSOE no pacta amb el PP? Quan es tracta de temes nacionals (espanyols), ho fan sense cap problema. Sí, al País Basc, però també a Catalunya, com el pacte del PSC-PSOE amb el PP per assegurar la permanència del govern espanyol al Castell de Montjuïc. El PSC-PSOE vota igual que el PP a Madrid (per cert, diferent que a Catalunya), ja sigui per les seleccions, els aeroports o la unitat de la llengua: se’ns pixen i diuen que plou.

El PSC-PSOE està fent molt mal a Catalunya, i no entenc com se li permet o disculpa, especialment des d’Esquerra, que s’entesta a diferenciar PSC del PSOE o perdona al PSC el que censura a CiU, i a sobre els dóna un poder hegemònic a Catalunya. Stop PSC, gestió de conseqüències: oi que ha votat a favor dels pressupostos de l’estat? Oi que és responsable de l’espoli fiscal? Doncs que pagui les conseqüències: moció de censura a la Generalitat i totes les Diputacions i Consells Comarcals possibles. Si veuen que trair a Catalunya surt gratis ens seguiran prenent el pèl (i els diners i la dignitat).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

PER DIGNITAT NI UN VOT PER EL PSOE NI UN VOT PER EL PP.
PALLACH ON ETS?.
JUGANT AMB BCN.....

Anònim ha dit...

Excel.lent article, quina llastima que en el nostre pais hi hagi tanta gent pais amb poca dignitat i molt mala memoria.

Miquel ha dit...

Votar Badia és, com ho fou votar Montilla o votar Zapatero, votar Espanya i com ha quedat demostrat aquesta fórmula és totalment perjudicial per a Catalunya.

Anònim ha dit...

collonut, finalment algú retrata el cinisme dels socialistes (perquè francament moral o ética, poca en tenen).
Creuen que es el seu deure educar-nos, jo tb ho vec. El eurosocialime es descendencia de K. Marx, com les gallines descendents del Tiranosaurus Rex.

Salut i endavant!

joan

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Comentaris publicats a la web de Directe.Cat:

29.05.2009 ! 19.55 h
#2 Atticus
Molt bo, brillant i tristement cert.
29.05.2009 ! 16.26 h
#1 Ex votant d'Esquerda ! L'Estartit
Aixó és el que s'está coent: www.eldebat.cat/cat/notices/preparant_el_pacte_a_la_basca_49436.php
/>


I Esquerda mirant cap un altre costat.

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Comentari publicat a la web de Rcat:

doncs què dir?
escrit per Ian , maig 28, 2009
Doncs què dir, Salva? Que tens tota la raó. Una de les qüestions que m'han fet associar a Reagrupament ha sigut l'argument de que ens intenten enganyar amb el dilema dreta-esquerra, perquè així no ens adonem de que s'ens està aixecant la camisa. Això ens passa des d'abans de la Guerra del 36 i, com no, ens torna a passar en aquest nou període de falsa democràcia que va començar al 78. Quin és el problema? Doncs que encara hi ha molta gent que veu al PSC com el mal menor, com els de la "esquerra civilitzada", i el PSC no deixa de ser una sucursal del PSOE que està lligat de mans. Hem de repetir moltíssim aquesta frase: "no es qüestió de dretes o esquerres, es la nostra dignitat i benestar futurs els que estan en joc".
Per últim voldira fer una reflexió: Els meus pares són de fora, però no per això em sento menys català. Aquesta reflexió la faig perquè tambè tingueu en compte que som molts els catalans amb familia de fora i que creiem en aquest projecte. Fins i tot els nostres pares s'en adonen del meynspreu amb que ens tracten a canvi de la nostra solidaritat. Si dic això és perquè no n'hi ha prou amb la nostsra il·lusió. Hem de guanyar aquest sector de població. A mi no em teniu que guanyar, ja n'estic concienciat, però em temo que no tothom és com jo. Encara que el somnis són importants no n'hi ha prou, en un hipotètic referemdum per la autodeterminació participa tothom, i arribat el cas ens hem d'assegurar que ho guanyarem, i per això hem de tindre a tothom a favor, indiferentment de la seva tendència política i de la llengua en la que parli. Repeteixo, hem de fer entendre que es una qüestió de dignitat i incidir en que la independència ens beneficia a tots els catalans sense diferència.
Personalment estic per la independència del nostre país, i com jo, cada vegada serem més. Estic il·lusionat, com mai, amb aquest projecte. Gràcies per haver aparegut en tant bon moment!

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Comentaris publicats a la web de Rcat:

que no ens prenguin per ximples!
escrit per pau gort, maig 28, 2009
"poden treure'ns de la crisi aquells que ens hi han ficat?"
re: poden treure'ns de la crisi aquells que no tenen cap proposta per superar-la i que porten governant 8 anys amb una política econòmica nefasta?

conclusió: pp = psoe = espanya = fracas
...
escrit per Albert, maig 28, 2009
Profunda vergonya la que sento quan veig els cartells de campanya del PSC-PSOE. No tenen els seus publicistes més idees que posar fotos de gent d'altres partits o països? Si tu no vas ells tornen, ara el Berlusconi i l'Aznar... fins on arribarem? Que posin en Franco perquè potser també torna! Aquesta manca d'idees i cultura de la por (tan pròpia del PP per altra banda) és el modus vivendi del partit que governa l'estat espanyol. I nosaltres hem de callar? Jo companys ja no puc més.
...
escrit per Ricard, maig 28, 2009
Jo també considero que és un insult a la intel·ligència la campanya del PSOE-PSC, el problema és la quantitat de persones que els voten per costum o inèrcia, sense pensar, considerant com a menys dolentes per Catalunya les formes de funcionar i la ideologia d'aquest partit. No ens enganyem, el filó de vots del PSOE-PSC, és la immigració espanyola de l'àrea metropolitana de Bcn que els veu com uns dels seus i que considera els partits catalans com aliens. També influeix la cultura de la subvenció continua que tenen molts votants del PSOE a Espanya i que es vol traslladar a Catalunya ja que això els converteix en els bons, en els que solucionen problemes en considerar-se els únics d'esquerres. Aquest gruix de població és vital ja que també és víctima de la sagnia econòmica del nostre país provocada pels espanyols de dretes i d'esquerres.
No es pot titllar d'altra manera que d'ingenus als catalans que encara voten al PSC i que el consideren desvinculat del PSOE, només cal sentir candidats i militants d'aquest partit omplint-se la boca amb la paraula "Espanya" i veure la ridícula deriva provinciana de TV3, potser encara creuen en la monstruositat de la dreta encarnada pels rostres dels cartells d'en Bush, Aznar i on faltaria el seu amic Blair.
A Catalunya aquest tipus de campanya ja no hi tindrà sentit ben aviat, el fracàs del tema del finançament, la sentència del TC i d'altres històries ens aboquen a l'eix nacional on tothom, menys nosaltres, s'haurà de posicionar.