dissabte, 23 de maig de 2009

Ara és el moment: Reagrupament

Si llegeixes aquest text segurament estimes Catalunya i la voldries veure i viure alliberada de les cadenes que fa segles que l'esclavitzen. Catalunya lliure serà un país modern referent en benestar, just i solidari.

Per aconseguir aquest país que tant hem somniat cal assumir la responsabilitat patriòtica en els moments més complicats. I ara passem per un moment de final de trajecte autonòmic que demana imaginació i esforç per poder fer el salt endavant que el país necessita.

Per això hem decidit sumar totes les forces a impulsar un projecte deslliurat dels complexos que han anat incorporant tots els partits i que els han situat ben atrapats dins de la ratera. Aquest projecte ara té un nom: Reagrupament. Aquesta associació no té professionals de la política (aquelles persones que n'han fet una forma de viure i no pas una eina per millorar les coses). Tota l'ambició de Reagrupament es concentra en impulsar una candidatura independentista transversal que lideri el repte de proclamar l'Estat català.

Aquest camí no és ni serà fàcil, però depèn de tots nosaltres que sigui real. Hi podem participar de moltes maneres: promovent activitat, pagant la quota, aportant idees, assumint responsabilitats de coordinació, difonent els missatges, etc. Qualsevol aportació ens acosta una mica més a l'objectiu final: la independència de Catalunya.

Encara no ets de Reagrupament?

Som-hi! Associa't!

www.reagrupament.cat 

2 comentaris:

GOS GÀNGUIL ha dit...

Allà ens trobarem!
Salut i Pàtria!

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Comentaris publicats a la web del Directe:

27.05.2009 ! 01.15 h
#10 Reagrupat ! Girona
Pere Pikes, sembles el Vendrell. Amb el teu comentari #5 gairebé bats el seu rècord mundial d'insults contra l'adversari per segon. Realment és cert que això d'RCat us posa histèrics als de la direcció d'ERC i rodalies. Només per veure com perdeu els nervis ja paga la pena això del Reagrupament. Au, ves-te a prendre una til·la, home, que et farà bé.Per cert, alguna opinió sobre la "triomfant" tendència electoral d'Esquerra sobre la que t'interpelava en el meu comentari anterior? (No s'hi val a dir que és culpa d'en Carretero, que ja no cola ni entre els lectors d'aquest web).
27.05.2009 ! 00.25 h
#9 Pere ! Barcelona
Els Nazis de UNC han entrat a reagrupament. Aniran amb bats de beisbol i punys americans a les assemblees ?

26.05.2009 ! 18.33 h
#8 Jordi ! Girona
Molta ràbia i poc sentit comú veig en aquests comentaris. Només puc dir que us informeu bé, i si sou independentistes, actueu com a tals, treballant per la independència de la manera que us sembli millor sense insultar i respectant.
26.05.2009 ! 16.02 h
#7 jordibcn
Salvador, ja ens explicaràs com es viu amb l´UNC i els 33, i amb el PRC

segur que et sortiran uns articles de conya.
26.05.2009 ! 13.17 h
#6 Arnau Pastor ! barcelona
Em venen ganes d'anar a viure a Amèrica. Amb aquesta colla d'il.luminats només podem perdre. Quina tristor veure com hi ha gent que es diu independentista que ens voen portar a fotre'ns de cap contra una paret.
26.05.2009 ! 11.41 h
#5 Pere Pikes ! PPCC
Jo no milito a ERC i, per tant, Reagrupat gironí, no renego de res. Ara, és evident que votaré el Junqueras. A qui sinó? Dit això, no militaré a ERC tampoc ara. Però l'última cosa que faria és caure a mans dels quatre sonats que aneu de Reagrupats i que sou els llepaculs de CiU. Sou la malaltia, una degeneració obtussa de l'independentisme, sou pitjor que Ciutadans, sou gent destructiva que viu obsessionada contra ERC. Així és que amb vosaltres no vaig ni a prendre un cafè perquè encara acabaria odiant a ma mare que no és prou pura.
26.05.2009 ! 01.03 h
#4 Reagrupat ! Girona
Mira, Pere Pikes, segons les enquestes, els únics sobrerepresentats hores d'ara als diferents parlaments sou els d'Esquerra. Si hi hagués qualsevol tipus d'elecció us fotríeu una nata impressionant. El dia 7 en tindrem un primer tast, tot i que l'hòstia quedarà un pèl dissimulada per la suma dels vots dels socis, que us permetran mantenir l'eurodiputat (els mateixos vots, fa 4 anys, n'haguessin donat 2, d'eurodiputats).Al Joan #2, molts votaríem Oriol Junqueras per la seva personalitat i la seva trajectòria, però no ho farem perquè no volem que la direcció que s'està carregant ERC utilitzi els nostres vots per legitimar-se.Al Joan #3, aquí els únics que feu mal a Catalunya sou els que doneu tot el poder als espanyols a canvi d'engrunes.

25.05.2009 ! 16.27 h
#3 joan ! barcelona
aquest comentari va dedicat al ricard biel, que no dona oportunitat de fer comentaris al seu bloc, i per tant que només vomiti ell, no es gens democratic, deu ser que te por de que algu li discuteixi els seus articles.

article plens de rabia i odi cap a lúnic partit que s'ha proclamat clarament independentista, deixeu de fer mal al país.
25.05.2009 ! 16.25 h
#2 Joan ! barcelona
no t'entenc, tu que vas proposar que Oriol Junqueras, fos el cap de cartell d'erc per anar a europa, escrius, això sense sentir.

Com tu molt be saps sense erc no hi ha independència, i per tant perquè Reagrupament.cat?si el mateix carretero no ha parlat gens clar. per tant no fem al joc a la sociovergència.Jo tinc clar el camí, jo junqueras com tu molt be vas dir, jo et faig cas
25.05.2009 ! 13.00 h
#1 Pere Pikes ! PPCC
Els frikid de l'independentisme sou la versió nostrada de Ciutadans. Sobrerepresentats i excitats