dimecres, 25 de març de 2009

Moments de qualitat: t'explico el conte de quan et vam anar a buscar a Sant Petersburg?

Hi havia una vegada un nen petit que es deia Àlex que vivia a Sant Petersburg. Sant Petersburg és una ciutat preciosa que està a Rússia. L'Àlex vivia en una casa amb unes cuidadores, que l'estimaven molt. Un dia els pares van agafar un avió i el van anar a conèixer. Una cuidadora va portar l'Àlex amb els pares... i es va posar a plorar! Després l'Àlex va estar jugant amb els pares, i s'ho van passar molt bé, i va riure molt. Els pares estaven molt molt contents. I l'Àlex feia pipa!

Els pares van haver de marxar uns dies. Aquells dies van trobar molt a faltar l'Àlex, i cada dia pensaven i resaven per ell. Després van tornar a buscar l'Àlex... i feia pipa! I encara en fa! El dia que el van anar a buscar l'Àlex estava molt content, i va estar cantant lere-lere tota la nit. Els pares també estaven molt contents. Els pares i l'Àlex van estar uns dies a Sant Petersburg, i després van anar a Moscú... en tren!

A Moscú també van estar uns dies. Van anar a la Plaça Roja, i van jugar a l'herba. Després van agafar un avió fins a Barcelona. L'Àlex havia agafat un avió i un tren! Quan van arribar a Barcelona l'esperaven a l'aeroport els avis i els tiets. Tots estaven molt molt contents. Massa contents. Després van agafar el cotxe i van anar a casa. I després va néixer la Vinyet, i ara som tots quatre.