dijous, 15 de gener de 2009

Nebrera expedientada

El PP ha obert expedient a Nebrera per haver-se rigut de l’accent andalús de la crack Maleni. És positiu que un partit expedienti als seus dirigents quan aquests ofenen als seus rivals, i més quan després de l’insult no s’ha disculpat. No entenc però que el PP expedienti a Nebrera i no a Fraga quan va dir que penjaria a tots els nacioanlistes o a molts dirigents seus que han atiat demagògia i mentides sobre els catalans. O potser sí que ho entenc, i el que passa és que als catalans se’ns pot criticar i als altres no, o que el PP l’expedienta perquè el que vol és perjudicar a Nebrera. De fet, Nebrera és tan marciana, que inclòs ha qüestionat el recurs del PP a l'Estatut...

En fi, mix-feelings: Nebrera (des de la distància ideològica) té un discurs de interessant, i el fet que PP se la vulgui treure de sobre sap greu en quant a pèrdua de qualitat de la classe política, però no deixa de ser una alegria en quant el PP no es beneficiarà del seu discurs renovador. Ja ho deia Napoleó: no distreguis el teu enemic quan estigui cometent un error. Doncs això, que expedientin a Nebrera (sort que ningú del PP deu llegir aquest blog...).

1 comentari:

Salva ha dit...

Publicat al Directe.Cat:


18.01.2009 ! 12.24 h
#3 Jordi(SC)
El què em fot més de tot, és que per culpa d'aquests xufla de pepera, aquell impresentable feixista, inculte i desgraciat de periodista, el qual amb la seva alè podriria una bossa d'escombraries i que es fa dir Antoni Burgos, ens va fotre a parir a tots els catalans... i no sabeu de quina manera.
17.01.2009 ! 21.29 h
#2 Antoni
I tan guapa que és, jo és que tinc una petita debilitat per ella.
17.01.2009 ! 07.50 h
#1 Manel ! barcelona
Aquest "inclòs" vol ser un "fins i tot"? Perquè em sembla que t'has equivocat de paraula (cerca "inclòs" al diccionari...).