diumenge, 21 de desembre de 2008

La confusió continua a ERC

Tothom té clar que el PSC i el PSOE és el mateix. Fa uns dies el propi ZP va dir que el PSC era ell.

Tothom ho te clar, per bé o per mal. Tothom? No!!!!!!!!!!!!!!!!

En una impagable entrevista a El País, Joan Tardà ("mori el borbó!"), a la pregunta "¿Qué tal compañero de cama es el PSC?", respon: "El PSC vive inmerso en un ser o no ser que a veces hace sufrir. Pero creo que ya ha dejado la adolescencia y va a decirle muy pronto a papá que se marcha de casa".

NO. El PSC és el PSOE, i el PSC no marxa (ni marxarà) de casa. Mantenir un govern o una aposta estratègica en base a aquesta premisa és un greu error, miopia apart.

4 comentaris:

David ha dit...

Cal no oblidar un parell de detalls: el senyor Joan Tardà és de Cornellà i l'any 1979 ja estava de regidor (a la llista del PSUC)...

Salva ha dit...

David, gràcies per aquest i tots els comentaris que has fet al blog.

Tardà és molt molt d'esquerres, el que no està ni bé ni malament, mentre això no et faci perdre sentit de la realitat, com confondre desitjos i realitat.

David ha dit...

Hola Salva,

Ho comentava per un altre tema: la formació del Tripartit. El pacte no es va forjar ni a Sant Gervasi ni en unes oficines de l'Eixample Barcelona, sinó al Baix Llobregat. De fet els d'Esquerra sempre havien confiat molt més dels Montilla i Zaragoza, que no pas dels Maragall. Potser això explica moltes coses, aparentment inexplicables.

Per cert, en Joan Tardà, historiador de professió, va fer en el seu dia una notable tasca per recuperar la història de Cornellà.

Salva ha dit...

Vendrell, Puigcercós, Tardà i Montilla es coneixen i tenen confiança de fa molt temps. Les relacions personals, en política i en general a la vida, són clau, per bé o per mal (segons el cas)