diumenge, 14 de desembre de 2008

Amb els nostres diners

Més sobre el Conseller Saura:
  • 3 dies a Nova York per recollir un premi (immerescut) a les Nacions Unides, 5 persones: cost de 24.166€
  • 1 dia a Madrid amb la néta del President Companys per demanar la reparació del President: cost de 6.851€

He viscut dos anys a Madrid i dos a Nova York, i no sé com és possible gastar tants diners en tant poc temps. És, com a mínim, indecent. Clar que el Conseller i els seus acompanyants han de viatjar d’acord amb el càrrec que representen, però aquests costos demostren una sensibilitat nul·la cap els ciutadans d’aquest país. Tres dies a Nova York, viatge inclòs, a tot luxe, poden costar molt menys de 24.166€. Un dia a Madrid, vàries persones, costen molt molt menys de 6.871€. Es pot fer el mateix, a l’alçada i dignitat institucional que es mereix un Conseller de la Generalitat, a un cost molt menor. Prou de malgastar els nostres diners. Si ho pagués de la seva butxaca seria diferent.

Per cert, és el mateix Saura el que es va indignar perquè la segona autoritat del país volia adequar el seu cotxe oficial per a què pogués treballar durant els trajectes? És el mateix que va denunciar la manca de sensibilitat del President del Parlament en un entorn de crisi econòmica? Doble moral? Moral?

Neocomunistes malgastadors (amb els diners dels altres, és clar) amb idees de bombero (com han demostrat amb els arbres de Nadal a Barcelona). Això és el que són, i això és el que representen. Això sí, molt d'esquerres. Amb els nostres diners, és clar.

P.D. M’indigno amb Saura, i també amb qualsevol despesa sumptuosa de qualsevol polític de qualsevol partit. Ara, i aquí està el meu punt dèbil amb Iniciativa, és la seva doble moral. Prou lliçons, si us plau.