divendres, 12 de setembre de 2008

Gais, independentistes i espanyols


Parlem de símbols a Barcelona, és clar. L’alcalde Hereu s’ha negat a permetre que es pengi l’estelada amb l’argument de que “és una falta de respecte perquè la bandera representa un grup de catalans i no tots”. Segur que aquesta és la raó? I la bandera gai, que es va penjar a l’Ajuntament fa uns mesos pels Euro Games? Representa a tots els catalans? Potser sí. I l’espanyola, representa a tots els catalans? No, però la llei obliga a posar-la. Però aquesta llei, permet posar la bandera gai?

És igual, no li donem més voltes: no volen ni permeten que es pengi la bandera estelada perquè són enemics polítics de l’independentisme. Ells i molts altres, a esquerra i a dreta. Per sort nosaltres cada vegada som més, i el temps no para de donar-nos la raó.

Visca la llibertat!

3 comentaris:

miquelet ha dit...

És que per a ells l'estelada és la bandera dels catalans dolents.

Salut.

Josep Cabana ha dit...

Bona observació, salva.
els has deixat en evidència.
Salutacions.

Octavi Fornés ha dit...

Bona observació, Salva. La qüestió no és a qui representa sinó si queda bé o no. És a dir, fer costat als gays és modern i super-fashion, però penjar l'estelada fa sortir malament a la foto, no és modern i molt menys super-fashion; i recordem que els polítics de l'ajuntament de Bcn gestionen una empresa turística i no pas una ciutat.