diumenge, 3 d’agost de 2008

De vacances


Començo les vacances. Ha estat una primera part de l’any força intensa, i ara toquen vacances. Merescudes? Potser sí, però sense exagerar. Vacances ens les mereixem (gairebé) tots.

Un 2008 interessant i molt intens, de moment: Tornada a una feina “normal” després d’un sabàtic peculiar. Molts projectes, personals, professionals i polítics, que en alguns casos han anat molt bé, i en altres ha estat genial intentar-ho (i seguir lluitant per tirar-los endavant!). I molts projectes per la resta del 2008, apassionants, que he de ser capaç de compaginar-los amb molt més temps (i de qualitat) amb la família.

Balanç? Molt positiu. Molts amics fa temps que em diuen que faig bona cara. Tenen raó, sóc molt feliç. És molt complicat que tot vagi bé, no conec a ningú que li vagi tot (tot) de cara. No sóc una excepció. Sempre hi ha coses que sumen i que resten, a nivell personal i professional, però per sort (i la sort és important ) el balanç, en el meu cas, és molt positiu. Que la família vagi bé ajuda molt. Espero que duri.

Temps de vacances. Temps de llegir i potser escriure. Però temps sobretot de Rosa, Àlex i Vinyet.

Salut, llibertat i bones vacances!

2 comentaris:

miquelet ha dit...

Ara només queda la cosa més fàcil: que el balanç de les vacances tinga un resultat positiu.

A gaudir.

Salut.

Salva ha dit...

Igualment, a gaudir