dimarts, 10 de juny de 2008

Tothom s'hi atreveix

Cada vegada tinc més clar que amb els catalans tothom s’hi atreveix, fins i tot una companyia aèria com Air Berlín. Insultar o no respectar als catalans és gratis, no passa res, i a l’indignació general no se l’acompanya d’una resposta institucional ferma, contundent i desacompleaxada. Vaja, com la que tindria qualsevol altre poble que veiés insultada algun dels seus pilars bàsics, com la llengua.

Tinc la sensació que això abans no passava. Potser era un miratge, però amb el president Pujol se’ns respectava més, i segons quins comentaris, insults o desconsideracions es responien des d’una posició de fermesa, lideratge i autoritat moral. No sóc un gran fan del president Pujol, però sí que ho sóc del respecte que transmetia com a polític i com a president de la Generalitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Absolutament d'acord. Jo no n'era pas fan del President Pujol, però després de 6 anys de pesidents scialistes , el trobo molt a faltar. Aportava seriositat, rigor, solvència, caràcter.... valors que el actual govern de la Generalitat no té.

Marc NIeto