dilluns, 16 de juny de 2008

Discurs d'un líder

Discurs de Joan Carretero el passat 14 de juny en el Congrés d'ERC. Val la pena, de veritat.

Defensa Ponencia RCAT - Joan Carretero

5 comentaris:

Manel des de l'Exili ha dit...

Increible Salva, has fet molt bé.

T'ho agraiexo de debó.

Salut

L'Espelt ha dit...

1.000 gràcies Salva!!!!
Això no té preu.
Encara tinc la pell de gallina!!!
Salut i Independència!!!

Anònim ha dit...

visca carretero i esquerra!
un abraç des del país valencià

Josep Cabana ha dit...

Hola Salva.
Gràcies per aquest document.
No he pogut resistir-me, i t’he enllaçat.
http://elblogdenjosepcabana.blogspot.com/2008/06/61-per-els-difamadors.html

Salutacions i independència.
Reagrupem-nos

Salva ha dit...

Comentaris publicats al Directe.Cat:

18.06.2008 ! 00.41 h
#2 Magí R. ! Sabadell
Sisco, com que no la va passar a votació, és un cobard. Si ho hagués fet, segur que el titllaries de rebentaire. El cas és "rajar".

L'argument de Carretero va ser impecable: hi ha una candidatura que ha guanyat, i s'ha de permetre que apliqui el seu programa (la seva ponència, en aquest cas, que havia introduït algun acostament a posicions d'RCat). Fóra ridícul que es pretengués que apliqués la ponència del candidat que va quedar segon. I, per si de cas hi havia algú que pensava que tenia por de perdre, Carretero va deixar clar que donava la votació de l'esmena per perduda, com havia perdut el dissabte anterior a les eleccions.

Bé, menys mal que tu mateix reconeixes que "es va quedar amb el personal". Si això va ser així, va ser perquè va fer una gran intervenció, òbviament.

17.06.2008 ! 18.46 h
#1 Sisco
Un líder que no va tenir collons de DEFENSAR fins l'ultim moment (votació) la seva esmena...d'aixó jo ni dic un COVARD i no un líder. Els líders que pretenen ser.ho, no retiren les seves posicions i aguanten fins el final. No si val dir que tenia la partida perduda abans...ara sempre podrà "fardar" de immaculat del DOKTOR.Un autentic "bluff" peruc i covard, això es ara mateix CARRETERO. Es sembla i molt a un tal COLOM que no va tenir pebrots de presentar.se al congrés i no va donar la cara davant la gent d'ERC del moment.Carretero va fer una gran actuació i prou..res mes es va quedar amb el personal... i tan ample ell.Hem defrauda i molt per la seva covardia per mantenir la seva esmena i així saber quina força real te ara mateix el doktor.Carretero.