dilluns, 2 de juny de 2008

Dilema: Carandell o Ridao?

El dilema en l’elecció de la secretaria general d’ERC, Carandell o Ridao, és el mateix que entre Carretero i Puigcercós (veure Dilema: Carretero o Puigcercós), és a dir, renovació (Reagrupament.Cat) o continuïtat (en qualsevol de les seves variants), planeta o satèl·lit. A més hi ha l’agravant respecte l’elecció dels presidents que Joan Ridao passa una gran part del seu temps a Madrid, el que dificultaria la seva tasca com a secretari general.

I l’Uriel? Som amics i ha rebut crítiques injustes que em saben molt de greu. No és un submarí del Puigcercós, com s’afirma de vegades, però no representa el canvi en profunditat que necessita ERC. Ha estat 9 anys a la direcció, i ha estat d’acord amb totes les decisions (èxits i fracassos) que han portat a la situació actual. Ha creat un bon equip, amb Paluzie, López Bofill i Renyer, que la nova direcció d’ERC ha d’aprofitar, però el màxim exponent del moviment, el propi Uriel, no representa el canvi, cop de timó i sobretot renovació en profunditat en l’acció política que necessita ERC.

Que l’Uriel és millor que el Ridao? Dilema equivocat. No es tracta de triar el menys dolent, sinó el més bo. I el més bo, en aquest cas, és una dona, professional d’èxit, advocada i mediadora, directora d’una escola universitària, que combina experiència a l’empresa privada i a l’administració pública, compromesa des de fa molts anys amb el partit i el país. Per programa polític, capacitat i preparació, Rut Carandell. I qui tingui dubtes, de veritat, que compari programa i currículum dels candidats.

7 de juny: Joan Carretero i Rut Carandell

(Publicat a Directe.Cat)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les eleccions d'ERC: panorama electoral

http://votant.blogspot.com

Salva ha dit...

Comentaris publicats al Directe.Cat:

05.06.2008 ! 10.29 h
#5 Anna Vidal ! Barcelona
El problema de la Ruth no és que sigui fluixa sinó sectària i ressentida. Vol entrar a la direcció per fer una purga i quedar-se ella i tots els que passin l'examen de puresa. De cap al pedregar...

04.06.2008 ! 10.26 h
#4 Jordi ! Barcelona
Qui ha tractat amb la Rut sap sobradament que a part d'una persona preparadíssima (al contrari de molts que estan col.locats al partit i al govern), també és una excel.lent persona. El meu vot es per ella. I tregui el resultat que tregui, estic segur que serà un vot del que no m'en penediré.

04.06.2008 ! 03.36 h
#3 El Poble ! Catalunya
Atenció als resultats d'aquesta enquesta, CARRETERO ARRASA i RCAT també:

http://www.racocatala.cat/noticia/reagrupament-domina-enquestes-raco-catala-primaries-derc

03.06.2008 ! 22.00 h
#2 Roser ! Barcelona
Salvador, no sap de que parles fà mes de 15 anys que conec a la Ruth i es amb diferencia la mes fluixa de tots 8 candidats.
Votar la Ruth es llençar el vot i ella ho sap. Qui vulgui fer-ho que ho faci. El Carretero es una altra historia te possibilitats de sortir.
RUTH = fLUIXA DE DEBÓ I A MES EL DIA 7 LA MENS VOTADA AMB DIFERENCIA.

03.06.2008 ! 08.59 h
#1 popota ! República de Gràcia
Això sembla el o pp o psoe de les passades generals, però canviant-lo per psc o ciu -veure periódicos i vanguardies de les últimes setmanes-.